Boczek, cebula i orzech Kugelhopf

Boczek, cebula i orzech Kugelhopf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj boczku, cebuli i orzecha włoskiego Kugelhopf. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 390 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką migdały, sól, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Owoce i orzech Kugelhopf, Mini-pieczywo z boczku, cebuli i orzecha włoskiego, oraz Kugelhopf.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 7 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 5 protokół; za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
W mikserze stojącym wyposażonym w łopatkę, połączyć mleko, cukier i drożdże i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać jajko i sól i ubić na średniej prędkości, aż do wymieszania. Stopniowo dodawaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż ciasto będzie elastyczne, około 4 minut. Stopniowo dodawać 11 łyżek zmiękczonego masła, ubijając, aż ciasto wyjdzie czysto z boku miski, o 8 protokół. Na małej prędkości, ubić w boczek, cebula i orzechy włoskie, aż równomiernie rozłożone w całym cieście. Przykryć miskę plastikową folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłej temperaturze pokojowej, aż podwoi się luzem, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Obficie masło 9-calowy Kugelhopf formy lub karbowany rurki patelni i ustawić migdały w wgłębieniach na dole. Rozwałkuj ciasto, uformuj je w kulkę i zrób dziurę w środku. Ustaw pierścień ciasta w formie, przykryj i pozostaw do wyrośnięcia, aż ciasto prawie osiągnie szczyt formy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Piec kugelhopf przez około 40 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
8
Przenieś do stojaka i odstaw na 10 minut, a następnie rozpakuj.
9
Posmaruj roztopionym masłem jeszcze ciepłym i podawaj w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn