Bochenek Z Owocami
Need a deser wegetariański? Fruitcake Bochenek może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bochenek Serowo-Owocowy, Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, oraz Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 5 3/4-x 3 1/4-calowy bochenek z brązowym papierem; papier nasmarować i odstawić na bok.
Połączyć 1/2 szklanki mąki, suszone owoce
Wymieszać, i pekan, podrzucając delikatnie do herbu; odstawić.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać brązowy cukier, dobrze ubijając.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki mąki, soda i gałka muszkatołowa; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodaj syrop kukurydziany, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać mieszaninę owoców; łyżkę do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; zdjąć z patelni i odkleić papier. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.