Bochenek Z Orzecha Włoskiego
Bochenek z orzecha włoskiego to bezmleczny i wegetariański przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, brązowy cukier, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. To działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Data-Bochenek orzecha włoskiego, Daktylowy Bochenek Orzecha Włoskiego, oraz Data & Bochenek Cukinii Z Orzecha Włoskiego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce połącz daktyle, wodę i olej; odstawić na 10 minut (nie spuszczać).
Dodaj brązowy cukier, jajko i wanilię; dobrze wymieszaj.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; mieszać do mieszanki daktylowej tylko do połączenia. Złóż orzechy włoskie.
Przenieś do natłuszczonego 8 cali. x 4-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub do złotego koloru, a wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.