Bochenek Sera Estragonowego
Bochenek sera estragonowego wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 290 kalorii. Ten przepis służy 10 osobom. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup parmezan, masło, ser Monterey Jack i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Kurczak faszerowany kozim serem i estragonem, Kurczak faszerowany kozim serem i estragonem oraz Estragonowe jaja faszerowane kozim serem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój chleb poziomo na trzy części; zdejmij górną część i odłóż na bok.
Posmaruj masłem dolną i środkową część; posypać estragonem i serem.
Złóż ponownie bochenek; szczelnie owinąć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 25 minut lub do momentu, aż ser zacznie się topić.