Bochenek Patelni Angel Food Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bochenek patelni Angel Food Cake spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 228 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę tortową plus 1 łyżka stołowa, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 120 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Angel Food Loaf ciasto z kompot ananasowy, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9×5 calowy bochenek patelni ze zwykłą folią. Nie stosować non-stick.In Robot kuchenny lub mały młynek do kawy, zmiel cukier, aż będzie bardzo dobrze.
Połowę zmielonego cukru wymieszać w małej misce z mąką i solą. Zestaw aside.In dużą metalową miskę, ubić białka mikserem elektrycznym, aż się spieni. Gdy spieniony, dodać krem z kamienia nazębnego i ubić, aż średnie szczyty tworzą. Powoli ubić cukier. Beat in the vanilla. Za pomocą dużego skrobaka złóż mieszankę mąki na cztery części.Dokładnie wymieszać łyżką do niełuskanego bochenka i piec przez 35 minut. Przetestuj drewnianym szpikulcem lub kilofem.
Pozostawić bochenek do ostygnięcia, następnie ostrożnie wyjąć z patelni i oderwać folię. Możesz również spróbować schłodzić go do góry nogami ze względu na nostalgię, ale to ciasto jest dość wytrzymałe i ma wystarczająco dużo mąki, aby nie trzeba było go schłodzić do góry nogami. To nie jest najlżejsze ciasto z anielskim jedzeniem, ale jest naprawdę dobre.