Dyniowo-żurawinowy Bochenek to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mocno brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bochenek Z Dyni Żurawinowej, Alanna ' s Pumpkin Cranberry Nut & Seed Loaf, oraz Bochenek Żurawinowy.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Połączyć dynię, woda, olej, wanilia, i białka jaj; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone. Złóż żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu