Rumieniący mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 83 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka macintosh, gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Rumieniące Się Jabłka, Rumieniec Sangria, oraz Gruszki Rumieniące dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jabłka umieścić w dużym garnku z cukrem, wodą i sokiem z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka są bardzo miękkie i tracą kształt, o 25 protokół.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjmij jabłka z ognia i pozostaw do ostygnięcia. Jabłka Puree w robocie kuchennym lub młynie spożywczym. Jeśli używasz robota kuchennego, przecedzić jabłka przez sito, aby usunąć kawałki skórki jabłek.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Podawać w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce i podawać na zimno.