Blue Ribbon Peach Praline Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1438 kalorii, 16G białka, oraz 84g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szybkie gotowanie tapioka, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Blue Ribbon Peach Praline Pie, Blue Ribbon Rustic Peach Cobbler, oraz Klopsiki Blue Ribbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. wyłóż blachę do pieczenia z folią. W dużej misce połącz 4 szklanki obranych, pokrojonych brzoskwiń (około 4 średnich brzoskwiń), 1/2 szklanki cukru, 3 1/2 łyżki. szybkie gotowanie tapioki i 1 łyżeczka. sok z cytryny.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Odstawić na 15 minut.
3
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki mąki uniwersalnej, 1/4 szklanki zapakowanego brązowego cukru i 1/2 szklanki orzechów pekan. Używając opuszków palców lub widelca, pokrój w 4 łyżki. zimne niesolone masło, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Masło Niesolone
Kawałki Orzechów Pekan
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać 1/3 mieszanki pralin na dnie 1 (9-calowy) unbaked deep-dish Pie powłoki; przykryć mieszaniną brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ułożyć ciasto na przygotowanej blasze i piec przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i piec, aż brzoskwinie będą miękkie, a polewa będzie złotobrązowa, od 25 do 30 minut dłużej.