Sałatka z rukoli i mięty z suszonymi oliwkami, pomarańczami i ricottą Salata
Sałatka z rukolą i miętą z suszonymi na oleju czarnymi oliwkami, pomarańczami i ricottą Salatan to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka oliwek utwardzonych olejem, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z rukolą i miętą z suszonymi na oleju czarnymi oliwkami, pomarańczami i ricottą Salata, Sałatka Z Rukoli Z Krewnymi Pomarańczami, Koprem Włoskim I Ricottą Salata, oraz Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala