Bloody Mary Salmon
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Bloody Mary Salmon może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 322 kalorie, 45g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za $5.04 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 30 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 47 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką filety z łososia, sól i pieprz, pikantną mieszankę bloody mary i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 99%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Najlepsza Bloody Mary (+Zbuduj Swój Własny Bar Bloody Mary), Najlepsze Bloody Mary i stwórz własny Bar Bloody Mary, oraz Najlepsze Bloody Mary i stwórz własny Bar Bloody Mary.
Instrukcje
Filety z łososia włożyć do średniego naczynia do pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Polej filety pikantną mieszanką bloody mary. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 30 minut.
Podsmaż około 7 minut, aż ryba będzie łatwo płatkowana widelcem, a powierzchnia lekko się zrumieni.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.