Bloody Mary Oyster Shooters
Bloody Mary Oyster Shooters to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz chrzan, wódka, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria, oraz Brewed Mary: Piwo Bloody Mary.
Instrukcje
Ostrygi dokładnie szoruj i spłucz pod zimną bieżącą wodą, aż wszystkie ziarna zostaną usunięte. Ostrygi łuskać (pozostawiając mięso na pół muszli); ostrożnie przeciąć stopę każdej ostrygi nożem łuskowym.
Sok warzywny i kolejne 5 składników (przez sól) Połącz w płynnej miarce. W razie potrzeby wymieszać z ostrym sosem. Napełnić każdy z 10 kieliszków z 2 1/2 łyżki mieszanki soku.
Umieścić mięso z jednej ostrygi w każdej szklance. Odrzuć pociski.