Blond Murzynki I
Blond Brownies i może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1356 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Nie Takie Blond Murzynki, Blond Murzynki, oraz M & M Blond Murzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x9 cali.
Odmierz 1 szklankę przesianej mąki.
Dodać proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Przesiać jeszcze raz.
Dodaj 1/2 szklanki posiekanych orzechów.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Brązowy cukier wymieszać z roztopionym masłem i dobrze wymieszać. Lekko schłodzić.
Ubite jajko i wanilię wymieszać z brązowym cukrem.
Dodać mieszaninę mąki, trochę na raz, mieszając tylko do połączenia.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Posypać 1/2 do 1 szklanki czekolady chipsy na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 do 25 minut.