Blond kurczak Michelle Chili

Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc daj Michelle Blond Chicken Chili spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 2,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. 143 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kolendry, pieprz, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Michelle ' s Coconut Chicken Curry, Szynka pieczona Michelle, oraz Michelle ' s Caramel Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu umieść olej roślinny i kurczaka. Kurczaka gotować, od czasu do czasu mieszając, aż wszystkie kawałki będą równomiernie brązowe. Wymieszać z cebulą. Gotować do przezroczystego.
Odcedzić mieszaninę i odstawić.
W dużym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić bulion z kurczaka i zielonej papryki chile do wrzenia. Wymieszać w 3 puszki great northern beans, czosnek w proszku, kminek, oregano, kolendra i pokruszony czerwony pieprz. Mieszać w mieszaninie kurczaka i cebuli, i zmniejszyć ogień. Gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub dłużej, dodając dodatkowe ziarna z pozostałych puszek, aby uzyskać grubszą konsystencję.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada