Blanszowane Crudites może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 3,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, koperek, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pesto z blanszowaną bazylią, Blanszowane warzywa powrót do Basic ' s, oraz Kapusta blanszowana z masłem i kminkiem.
Instrukcje
1
Przygotuj duży garnek wrzącej osolonej wody i napełnij dużą miskę wodą z lodem.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usuń twarde DNA łodyg szparagów. Jeśli są grube, obierz łodygi w połowie łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
3
Dodaj marchew do garnka z wrzącą wodą i blanszuj przez 1 minutę. Natychmiast usuń marchew za pomocą łyżki szczelinowej i zanurz je w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Marchewkę odsączyć po całkowitym ochłodzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Dodać szparagi do wrzącej wody i blanszować przez 1 minutę. Natychmiast wyjmij szparagi łyżką szczelinową i zanurz je w zarezerwowanej misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki