Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare

Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare
Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blanc Mange (Styl Angielski), Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe), oraz Szparagi, Cukinie I Mange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Dodaj mleko, stopniowo, ciągle mieszając, aby rozbić wszelkie małe grudki, które tworzą. Gdy mieszanina jest całkowicie połączona, umieścić na średnim ogniu i nadal mieszając, aż wszystko się rozpuści i krem wygląda gładko. Zacznie się łatwo oddalać od boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Wyjąć z ognia i wlać do poszczególnych misek lub ramekins i schłodzić, co najmniej 1 godzinę, aż firma.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Dekoruj migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
5
Do grzania migdałów: wrzucić migdały do suchej gorącej patelni i posypać 1/4 szklanki cukru. Zdjąć ogień i wymieszać do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn