Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare
Blanc Mange: Crema Bianco Mangiare może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blanc Mange (Styl Angielski), Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe), oraz Szparagi, Cukinie I Mange dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i skórkę z cytryny.
Dodaj mleko, stopniowo, ciągle mieszając, aby rozbić wszelkie małe grudki, które tworzą. Gdy mieszanina jest całkowicie połączona, umieścić na średnim ogniu i nadal mieszając, aż wszystko się rozpuści i krem wygląda gładko. Zacznie się łatwo oddalać od boków patelni.
Wyjąć z ognia i wlać do poszczególnych misek lub ramekins i schłodzić, co najmniej 1 godzinę, aż firma.
Do grzania migdałów: wrzucić migdały do suchej gorącej patelni i posypać 1/4 szklanki cukru. Zdjąć ogień i wymieszać do karmelizacji.