BlackBerry-Limeade Bars
Blackberry-Limeade Bars to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka białek, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Przepis Na Limeadę Jeżynową, Cherry Limeade Bars, oraz Easy Limeade Bars na wiosnę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z pergaminem, pozwalając na rozciąganie 3 cali na boki. Ubij zmiękczone masło i 1/4 szklanki cukru na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Wymieszać razem 1 szklankę mąki uniwersalnej i 1/4 łyżeczki. sól kuchenna; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wciśnij ciasto na dno przygotowanej patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.
Ubij razem 1 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mąki uniwersalnej, skórkę z limonki i 1/4 łyżeczki. sól w dużej misce.
Ubij 1 jajko i 3 białka do wymieszania. Jeżyny przerabiamy w blenderze na gładką masę.
Przecierane jagody wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do mieszaniny cukru, odrzucając nasiona; ubić sok z limonki.
Wlać na ciepłą skórkę; piec 30 do 35 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić na stojaku drucianym 30 minut. Przykryć folią; schłodzić 2 godziny. Podnieś z patelni, używając pergaminu jako uchwytów.