Blackberry Coffee Cake
Ciasto Blackberry Coffee może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wanilię, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blackberry Coffee Cake, Ciasto Blackberry Lemon Coffee, oraz Jeżyny Pełnoziarniste Ciasto Kawowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok 10-calowej patelni tortowej angel food (tube) ze skracaniem; lekko mąką.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki napełniania jeżyny; odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną; odstawić. W dużej misce, beat granulowany cukier, masło, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić mieszankę mąki na przemian z kwaśną śmietaną na małej prędkości.
Rozprowadzić jedną trzecią ciasta na patelni; posypać połową nadzienia. Łyżka kolejną jedną trzecią ciasta przez łyżki stołowepełnia nadzieniem; posypać pozostałym nadzieniem. Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem; rozprowadzić równomiernie.
Piec ciasto kawowe 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wszystkie składniki glazury cukru pudru, aż gładkie i wystarczająco cienkie, aby mżawka.
Mżawka nad schłodzonym ciastem kawowym.