Biszkopty z kremem bostońskim
Przepis na biszkopty z kremem Boston można przygotować w około 45 minut . Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 616 kalorii , 15 g białka i 24 g tłuszczu . Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako niedrogi deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu waniliowego, cukru cukierniczego, soli i czekolady. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy to bostońskie ciasto z kremem „Czarny Las” , ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne oraz biszkopt czekoladowy .
Instrukcje
W małej misce ubijaj jajka, aż będą jasne i puszyste. Stopniowo dodawaj cukier i sól, ubijaj, aż masa będzie gęsta i nabierze cytrynowego koloru, około 5 minut. Wymieszać z wanilią. Dodawaj mąkę, po 2 łyżki na raz.
Delikatnie włóż łyżkę do dwóch 4-calowych. formy do pieczenia pokryte sprayem kuchennym (naczynia będą pełne).
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. Studzimy przez 10 minut, a następnie wyjmujemy z foremek na metalową kratkę, aby całkowicie ostygły.
Aby przygotować krem, w małym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zredukować ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia. Niewielką ilość gorącego nadzienia wmieszać do żółtek; wszystko z powrotem na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj z wanilią. Ochłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania. W małej misce utrzyj masło. Stopniowo ubijaj kremem.
Aby złożyć, przekrój każde ciasto poziomo na pół.
Umieść dolne warstwy na dwóch talerzach do serwowania; posmarować nadzieniem. Wymień wierzch ciasta. W małej misce wymieszaj składniki lukieru.
Rozsmarować na wierzchu ciast. Przechowywać w lodówce do momentu podania.