Biszkopty Z Bekonem I Serem
Ciastka z bekonem i serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Jajeczne Z Podwójnym Serem I Bekonem, Herbatniki Z Serem Cheddar Z Dżemem Z Boczku, oraz Biszkopty Z Bekonem I Serem Cheddar.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i rezerwy 2 łyżki kapieli. Boczek drobno posiekać.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, posiekany boczek i szczypiorek ubić w średniej misce. Używając blendera do ciast lub palców, przerabiaj masło na mieszankę mąki, aż będzie w kawałkach wielkości grochu. Ser wymieszać drewnianą łyżką.
Dodać maślankę i zarezerwowane kapiele boczku i delikatnie wymieszać, aż tylko zwilżony. Ciasto będzie luźne.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać 3 do 5 razy, aż się połączy. (Nie przesadzaj, bo ciastka będą twarde.)
Rozwałkować do grubości 1/2 cala, a następnie wyciąć ciastka za pomocą mąki 2-calowego okrągłego noża. Ułóż na nieczystej blasze do pieczenia. Przetrzeć resztki i wyciąć więcej herbatników.
Blaty posmarować roztopionym masłem.
Piec herbatniki na złoty kolor, 12 do 15 protokół.