Biszkopty Kokosowe
Przepis Coconut Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Biszkopty Kokosowe, Biszkopty Kokosowe, oraz Biszkopty Kokosowe.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 składnikami (przez gałkę muszkatołową).
Umieść cukier, wanilię i jajka w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać mieszankę mąki i kokosa; wymieszać do połączenia (ciasto będzie bardzo lepkie). Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 lub 8 razy. Uformuj ciasto na rolkę o wymiarach 15 x 3 cale.
Umieść rolkę na blasze do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia i pat do grubości 1 cala.
Piec w 300 przez 40 minut lub aż bułka będzie złoty kolor. Schłodzić przez 5 minut na stojaku z drutu.
Wytnij rolkę po przekątnej na 20 (1/2-cala grubości) plastry; stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Piec 20 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.