Biszkopty Czekoladowo-Pomarańczowe

Biszkopty Czekoladowo-Pomarańczowe
Przepis czekoladowo-pomarańczowy Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 117 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, proszku do pieczenia, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada Pomarańcza Biscotti, Czekoladowo-Pomarańczowe Biszkopty, oraz Biszkopty pomarańczowo - czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aby wymieszać. Ubić w jajkach 1 na raz, następnie Grand Marnier i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Grand MarnierGrand Marnier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać mieszankę mąki i ubić do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan i czekoladą. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Owinąć w plastik i zamrozić 20 minut do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. używając mąki, uformuj każdy kawałek ciasta na 14-calową, 2 1/2-calową kłódkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec do jasnego złota, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś pergamin z kłód do stojaka. Fajne 20 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść 1 kłódkę na desce do krojenia. Używając ząbkowanego noża, pokrój dziennik po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala. Stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym logiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec biszkopty do wyschnięcia w dotyku i bladego złota, około 30 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn