Biszkopty Czekoladowo-Pomarańczowe
Przepis czekoladowo-pomarańczowy Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 117 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, proszku do pieczenia, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada Pomarańcza Biscotti, Czekoladowo-Pomarańczowe Biszkopty, oraz Biszkopty pomarańczowo - czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aby wymieszać. Ubić w jajkach 1 na raz, następnie Grand Marnier i skórkę pomarańczową.
Dodać mieszankę mąki i ubić do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan i czekoladą. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Owinąć w plastik i zamrozić 20 minut do firmy.
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. używając mąki, uformuj każdy kawałek ciasta na 14-calową, 2 1/2-calową kłódkę.
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.
Piec do jasnego złota, około 30 minut.
Przenieś pergamin z kłód do stojaka. Fajne 20 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Umieść 1 kłódkę na desce do krojenia. Używając ząbkowanego noża, pokrój dziennik po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala. Stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym logiem.
Piec biszkopty do wyschnięcia w dotyku i bladego złota, około 30 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku.)