Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Potato-por Bisque może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pory, pomidory w puszkach, pieczony czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biszkopt Ziemniaczano-Porowy, Por Cebula Bisque, oraz Duszony Biszkopt Z Porem I Boczkiem.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać pory i czosnek; saute o 5 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(i Tylko Porcje)
3
Dodać bulion z kurczaka, mrożone ziemniaki i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Praca partiami, zupa puree w blenderze, napełnianie blendera tylko do połowy pełne dla każdej partii. (Zupa może być przechowywana w lodówce do dwóch dni w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala