Biszkopt z lawendą i pomarańczą
Biszkopt z lawendą i pomarańczą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 13 porcji z 174 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lawendowo-pomarańczowe biszkopty f, Ciasto Lawendowo-Pomarańczowe, oraz Pomarańczowe tartaletki z lawendową bezą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do wymieszania.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; ubijać do wymieszania. Wymieszać z migdałami i wanilią.
Za pomocą mąki ręce, kształt ciasta w 10-calowy dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia, i spłaszczyć do 1-calowej grubości.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Przetnij kłódkę ukośnie na plastry o grubości 1/2 cala za pomocą ząbkowanego noża, używając delikatnego ruchu piłowania.
Umieść plasterki na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 20 do 25 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.