Biszkopt z lawendą i pomarańczą

Biszkopt z lawendą i pomarańczą
Biszkopt z lawendą i pomarańczą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 13 porcji z 174 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lawendowo-pomarańczowe biszkopty f, Ciasto Lawendowo-Pomarańczowe, oraz Pomarańczowe tartaletki z lawendową bezą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; ubijać do wymieszania. Wymieszać z migdałami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Za pomocą mąki ręce, kształt ciasta w 10-calowy dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia, i spłaszczyć do 1-calowej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Przetnij kłódkę ukośnie na plastry o grubości 1/2 cala za pomocą ząbkowanego noża, używając delikatnego ruchu piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Umieść plasterki na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 300 przez 20 do 25 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia2
Magazyn