Biszkopt Czekoladowo-Miętowy

Biszkopt Czekoladowo-Miętowy
Biszkopt czekoladowo-miętowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1435 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz ekstrakt z mięty pieprzowej, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czekolada Mięta Biscotti, Czekolada Mięta Biscotti, oraz Czekolada Mięta Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko smarować arkusz cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać cukier, masło, ekstrakt z mięty pieprzowej i jajka w dużej misce z łyżką do wymieszania. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą. Wymieszać 1/2 szklanki cukierków i 1/2 szklanki czekoladowych chipsów (ciasto będzie sztywne). Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w 10x2-calowy prostokąt na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec 30 do 35 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić na blasze 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Pokroić w poprzek na plastry 1/2 cala.
5
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec około 15 minut lub do jasnobrązowego i chrupiące. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Roztopić kawałki czekolady na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Połowę każdego biszkoptu zanurzyć w roztopionej czekoladzie; posypać zmiażdżonymi cukierkami. Całkowicie schłodzić na woskowanym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
BiscottiBiscotti
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn