Biszkopt Cytrynowy
Cytrynowy Pudding biszkoptowy to Wegetariańskie deser. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru cukierniczego, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopt Cytrynowy, Biszkopt Cytrynowy, oraz Pudding Jabłkowy Biszkoptowy.
Instrukcje
W misce, połączyć cukier i mąkę. Wymieszać z mlekiem, sokiem z cytryny i skórką. Ubić żółtko; dodać do mieszanki cytryny. W misce ubić białko, aż uformują się sztywne szczyty; złożyć na mieszankę cytrynową.
Miejsce w dwójce bez sternika 6-oz. kubki z kremem w 8-calowym. kwadratowa patelnia do pieczenia. Podzielić mieszankę cytryny między filiżanki.
Wlać gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 35-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Pył z cukrem cukierniczym.