Bisque Z Cukinią I Szpinakiem
Zupa Cukiniowo-szpinakowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, szpinak dla niemowląt, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Bisque Z Cukinii, Bisque Ze Szpinakiem, oraz Bisque Ze Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż cukinia jest miękka. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Połowę masy cukinii umieścić w blenderze i pulsować aż do grubo puree.
Wlej puree z cukinii do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną cukinii. Wymieszać w pół na pół. Zupa z kadzi do miseczek; posypać serem.