Bison Burger z pieczarkami i dymką przepis

Bison Burger z pieczarkami i dymką przepis
Przepis Bison Burger z pieczarkami i dymką przepis jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 844 kalorii, 38g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone mięso żubra, sól koszerną, bułki kaiser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Żubrowy Z Pieczarkami I Cebulą, Burger Bizon z majonezem czosnkowym i karmelizowaną cebulą, oraz Burger Bison z serem pleśniowym z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Magazyn