Bison Burger Panini Melt
Bison Burger Panini Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka bułek kanapkowych, zmielony Żubr, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Ranch Bison Burger, oraz Panini Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie połączyć zmielone żubry z natką pietruszki, 2 łyżki ostrej galaretki z papryką i solą. Uformuj mieszaninę na 4 równe paszteciki.
Rozgrzać lekko naoliwioną prasę panini lub patelnię grillową na średnim ogniu i gotować hamburgery, naciskając je lekko (jeśli używasz patelni grillowej, przekręć je w połowie) około 2-3 minut. (Użyj termometru do mięsa, aby sprawdzić, czy hamburgery osiągnęły 160.)
Umieścić hamburgery na dolnych stronach bułek, a każdy z nich posmarować 1 łyżką galaretki z ostrej papryki. Wierzch z cebulą i plasterkiem sera. Wierzch drugą połówką bułki i połóż z powrotem na patelni panini lub patelni grillowej z ciężką pokrywką na wierzchu. Naciśnij około 3 minut (obracając się w połowie, jeśli używasz patelni do grillowania) na średnie lub do momentu, gdy chleb będzie złoty kolor i burger zostanie ugotowany do pożądanej doneness.