Smażony zielony pomidor BLT z serem Pimento
Smażony zielony pomidor BLT z serem Pimento może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 790 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1611 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, tłuszcz z boczku, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Smażone kanapki z zielonym pomidorem i serem Pimento, Boczek i smażony zielony pomidor Pimento Grillowany ser, oraz Smażony Zielony Pomidor Grillowany Ser.
Instrukcje
Plastry zielonego pomidora moczyć w maślance przez co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej.Ugotować boczek i odstawić na papierowe ręczniki do odsączenia.
Wymieszaj masę harina, mąkę kukurydzianą i przyprawę kreolską i umieść ją w szerokim i płytkim naczyniu.Wyciągnij plastry pomidora z maślanki i zagłębiaj je w mieszance mąki kukurydzianej.Smażyć plastry pomidora w oleju na średnim ogniu, aż złoty kolor z obu stron, około 3-4 minut na stronę i odstawić do odsączenia na ręcznikach papierowych.Złóż kanapkę i ciesz się.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry