Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup
Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup is a bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ketchup, Panko bułka tarta, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup, Chrupiące paluszki rybne z keczupem ananasowym, oraz Pikantne pieczone ryby i frytki z kreolskim ketchupem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia folią i spryskaj olejem rzepakowym.
W płytkim talerzu lub naczyniu, wymieszać mąkę, czosnek w proszku, papryka i 1 łyżeczka przyprawy do owoców morza, dobrze mieszając, aby połączyć.
Dodać ubite białka do innego talerza ciasto lub danie, a następnie dodać panko do innego talerza ciasto lub danie.
Posypać rybę, mąkę, białka i panko lekko solą i pieprzem oraz przyprawą do owoców morza. Zacznij od wzięcia 1 kawałka ryby na raz i pogłębiania najpierw w mące, a następnie do białek, następnie panko, a następnie umieścić go na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ryby. Spryskaj wierzchołki paluszków rybnych olejem rzepakowym.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i gotować ryby przez 8 protokół, obracając raz, i nadal gotować kolejne 8 protokół.
Wyjmij paluszki rybne i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
Paluszki rybne podawać z keczupem.
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze wymieszać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.