Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup is a bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ketchup, Panko bułka tarta, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Big Daddy ' s Fish Sticks with Funked Out Ketchup, Chrupiące paluszki rybne z keczupem ananasowym, oraz Pikantne pieczone ryby i frytki z kreolskim ketchupem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia folią i spryskaj olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
W płytkim talerzu lub naczyniu, wymieszać mąkę, czosnek w proszku, papryka i 1 łyżeczka przyprawy do owoców morza, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców Morza
Czosnek W Proszku
Papryka
Mąka Uniwersalna
3
Dodać ubite białka do innego talerza ciasto lub danie, a następnie dodać panko do innego talerza ciasto lub danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Posypać rybę, mąkę, białka i panko lekko solą i pieprzem oraz przyprawą do owoców morza. Zacznij od wzięcia 1 kawałka ryby na raz i pogłębiania najpierw w mące, a następnie do białek, następnie panko, a następnie umieścić go na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kawałkami ryby. Spryskaj wierzchołki paluszków rybnych olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców Morza
Sól I Pieprz
Olej Rzepakowy
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i gotować ryby przez 8 protokół, obracając raz, i nadal gotować kolejne 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Wyjmij paluszki rybne i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
7
Paluszki rybne podawać z keczupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ryby
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze wymieszać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.