Big-Batch Chili

Big-Batch Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Chili z dużą ilością porcji. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 15. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony chuck, pomidory, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Big-Batch Veggie Chili, Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Big-batch Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemi chuck, partiami, w dużej patelni na średnim ogniu około 5 minut, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieścić mięso w 6-quart powolnej kuchence; wymieszać z cebulą, następne 12 składników, i, w razie potrzeby, fasola. Gotować, pod przykryciem, w wysokich 5 do 6 godzin lub w niskich 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4
Podawać z pożądanymi dodatkami.
5
Przygotowanie płyty grzejnej: gotować partiami w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Odcedzić wołowinę i wrócić do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Dodać cebulę, kolejne 12 składników i, w razie potrzeby, fasolę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
8
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1
Niech chili stanie 30 minut. Równomiernie podzielić mieszaninę chili na 3 (1-galon) plastikowe torby do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i połóż każdą torbę płasko. Stos torebek chili w zamrażarce. Zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrozić mrożone chili na noc w lodówce lub rozmrozić w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Wlać rozmrożone chili do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Przykryj szczelnie folią z wytrzymałego tworzywa sztucznego i złóż narożnik, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 6 do 7 minut lub do bąbelków, mieszając po 3 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Magazyn