Białe Wino Migdałowy Kurczak
Białe wino migdałowy kurczak wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 467 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz grzyby, rosół z kurczaka, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak w białym winie, Białe Wino Serowy Dip Z Kurczaka, oraz Kurczak w sosie z białego wina.
Instrukcje
Rozgrzać wino, bulion i większość śmietany (rezerwa trochę) w średnim rondlu na średnim ogniu. Zagęścić mąkę z zastrzeżonym kremem, wystarczy zrobić cienką pastę.
Dodaj to do rondla, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z grzybami i cebulą.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Polej kurczaka sosem i polej migdałami.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 1/2 godziny.