Białe brzoskwinie i Maliny w syropie do szampana
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 299 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Jeśli masz pod ręką szampana, wodę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brzoskwinie i Maliny w syropie Ancho z nitkami Chile, Koktajl z białego wina z brzoskwiniami i syropem figowym na # Brunchweek, oraz Grillowane brzoskwinie z malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 6 minut lub aż cukier się rozpuści.
Dodajemy brzoskwinie, gotujemy na wolnym ogniu i zdejmujemy z ognia.
Odstawić 30 minut lub do ostygnięcia.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brzoskwinie do 4 misek do serwowania. Pozostały syrop gotować 8 minut lub aż zgęstnieje; ostudzić. Przecedzić brzoskwinie i schłodzić co najmniej 30 minut.
Dekorować, w razie potrzeby.