Biała Pizza z pieczonym czosnkiem i zielonymi oliwkami

Biała Pizza z pieczonym czosnkiem i zielonymi oliwkami
Biała Pizza z pieczonym czosnkiem i zielonymi oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2236 kalorii, 76g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wstępnie upieczoną skórkę do pizzy, mieszankę sera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Biała Pizza z pieczonym czosnkiem i zielonymi oliwkami, Pieczony Czosnek Biały Sos Pizza, oraz Pieczony czosnek, kurczak i szpinak Biała Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokrój wierzch z główki czosnku i posyp odrobiną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić na placu z folii aluminiowej i skropić oliwą z oliwek. Owinąć folię luźno wokół czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż goździki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Skropić oliwę z opakowania foliowego czosnku na skórce pizzy i pędzla, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Posypać zielone oliwki na skórce. Wierzch z rozdrobnionym serem. Wycisnąć ząbki czosnku ze skórek papieru i rozprowadzić na wierzchu pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Oliwki ZieloneOliwki Zielone
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku, lub do czasu, aż ser topi się i bąbelki, a krawędzie są ładnie rumiane. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, następnie pokroić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn