Biała Pełnoziarnista Mąka Peanut Butter Chocolate Chip Cookies
Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, masła, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Chip Cookies (Biała Pełnoziarnista Mąka), Pełnoziarniste Masło Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka, oraz Masło orzechowe i miód pełnoziarniste ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w misce; odstawić. Drewnianą łyżką ubić roztopione masło, brązowy cukier i cukier granulowany, aż do połączenia. Wymieszać z masłem orzechowym, jajkiem i ekstraktem z wanilii. Stopniowo mieszać w mieszaninie mąki. Wymieszać z kromkami i orzeszkami ziemnymi. Za pomocą poziomu łyżki stołowej, rozwałkować ciasto w kulki; miejsce na niepreparowane blachy do pieczenia odstępy około 2 cali od siebie. Lekko spłaszczyć widelcem.
Piec przez 8 do 10 minut lub aż krawędzie są ustawione, ale centra są nadal miękkie (będą wyglądać underdone). Ostudzić na blasze do pieczenia przez 4 minuty; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.Sprawia, że około 42 ciasteczka