Biała fasola, pietruszka i czosnek zacieru
Zacieru z białej fasoli, pietruszki i czosnku zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 70 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolę cannellini, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 211 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cytrynowy Tłuszcz Z Białej Fasoli, Mexican white bean mash, oraz Flash-smażony stek z Zacierem z białej fasoli.
Instrukcje
W rondlu rozgrzać oliwę i zalać szalotką (lub cebulą). Gotować delikatnie przez 5 minut, następnie dodać ząbki czosnku i gotować przez kolejne 2 minuty, aż będzie miękki.
Przełóż fasolę cannellini na patelnię i rozgrzej, dodając trochę bulionu lub wody do poluzowania. Pietruszkę wymieszać z dużą ilością przypraw. Świetne z pieczoną białą rybą, pikantnym chorizo i zapiekanymi przegrzebkami