Biała fasola i Indyk Chili

Biała fasola i Indyk Chili
Przepis biała fasola i Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,46 zł za porcję. To danie główne ma 301 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, granatową fasolę, tortillę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortillę można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), Indyk i biała fasola Chili, oraz Biała Fasola Indyk Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować cebulę i czosnek w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Pokruszyć indyka w rondlu, posypać chili w proszku, kminkiem i solą. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj pomidory, fasolę, paprykę i sos picante. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Umieść paski tortilla na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec 8 minut lub do złotego koloru. Chochle chili do misek. Wierzch z paskami tortilla i pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn