Biała Czekolada-Tort Krówkowy
Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli 2,23 zł za porcję spada w budżecie, Biała czekolada - tort Krówkowy może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, śmietanę do bicia, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Czekoladowo-Wiśniowy Fudge, Tort czekoladowy z Paschalną polewą Krówkową, oraz Decadent Chocolate Fudge tort w / maliny-bezglutenowe, wegańskie, Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 9-calowy springform patelni z nieprzywierającym sprayem do gotowania. W dużym rondlu roztopić półsłodką czekoladę i masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładkie. Schłodzić 35 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
W międzyczasie, beat jajka w małej misce z dużą prędkością przez 5 minut lub do potrójnej objętości. Złóż jajka do schłodzonej czekolady, aż dobrze wymieszane.
Wlać do rozpylonej patelni.
Piec w temperaturze 204°. przez 15 do 20 minut. Krawędzie ciasta zostaną ustawione, ale środek będzie się poruszać po przeniesieniu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 1/2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do firmy.
Białą czekoladę i 3 łyżki śmietany rozgrzać w dużym rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści. W dużej misce ubić serek śmietankowy, cukier puder i crème de cacao na gładką masę. Ubijając, powoli dodawać białą czekoladę, aż będzie gładka. W schłodzonej małej misce ubijaj pozostałą śmietanę do ubijania, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć do mieszanki białej czekolady. Fold w miniaturowych czekoladowych chipsów.
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce do firmy, 1 godzinę lub na noc.
Aby przygotować sos, odcedzić maliny, zastrzegając syrop.
Dodać wodę do syropu, aby 3/4 szklanki. W małym rondlu, połączyć mieszaninę syropu i skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać.
Dodać galaretkę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i jasne. Wymieszać z malinami. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
SOS podawać z deserem. Przechowywać w lodówce.