Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, jajka, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki do serników czekoladowych Candy cane, Candy Cane Ciasto Czekoladowe Sernik, oraz Chocolate Chunk Candy Cane Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
4
Ubić serek śmietankowy z pozostałym cukrem mikserem, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać czekoladę i ekstrakt; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
6
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania; zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Takie Jak M&m's
7
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Top z chłodnym batem i posiekane cukierki tuż przed podaniem.