Biała Brzoskwiniowa Tarta

Biała Brzoskwiniowa Tarta
Biała brzoskwiniowa tarta to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biała Brzoskwiniowa Tarta, Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, oraz Tarta Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 i umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. W maszynce połączyć mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, skórkę z cytryny i masło i pulse do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać całe jajko i żółtko i proces do miękkiego ciasta formy. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i zagniatać, aż się połączy. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie i w górę strony 10 1/2-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Rozłóż 1/4 szklanki konfitury na ciasto i ułóż brzoskwiniowe kliny w koncentrycznych kręgach na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
4
Piec przez 20 minut, aż brzoskwinie są ledwo miękkie, a skórka jest jeszcze trochę blada.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pozostałe 2 łyżki konfitury posmarować brzoskwiniami i piec około 30 minut dłużej, aż brzoskwinie będą miękkie i skórka będzie złota. Natychmiast odkurz tartę cukrem cukierniczym i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut przed pokrojeniem na kliny i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn