Bezy z brązowego cukru ze śliwkami z czerwonego wina
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 55 minut do spędzenia w kuchni, bezy z brązowego cukru ze śliwkami z czerwonego wina mogą być doskonałym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Jeśli masz crème fraîche, wino, laskę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezy Z Brązowego Cukru, Bezy Orzechowe Z Brązowego Cukru, oraz Brązowy cukier grillowane śliwki z sorbetem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Wyłożyć dużą blachę papierem do pieczenia. Zmiksować mąkę kukurydzianą, ocet i wanilię, aby uzyskać pastę.
Białka ubijać, aż będą sztywne i błyszczące, następnie ubijać cukier na trzy rzędy, dodając odrobinę pasty i za każdym razem ubijając z powrotem do jędrnych szczytów. Ubijaj, aż beza będzie gęsta i ciężka.
Łyżka sześć stosy bezy na blasze do pieczenia, rozłożone od siebie, a następnie uformować gniazda poprzez dipów w środku z tyłu łyżki.
Piec przez 1 godzinę, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić do ostygnięcia w piekarniku na kolejne godziny.
Umieść wino, cukier i laskę cynamonu na średniej patelni i zagotuj, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Dodaj śliwki, następnie delikatnie kłusuj przez 4-5 minut, aż będą miękkie.
Śliwki wyjąć łyżką szczelinową, obrać ze skórek, a następnie odstawić.
Zwiększyć ogień pod sosem i gotować na twardo, aż zredukowany do gęstego syropu, o 5 min.
Wlać do dzbanka, pozostawić do ostygnięcia.
Aby podać, ułóż gniazda bezowe na talerzach i łyżka crme frache do centrów.
Umieść na każdej z nich trzy połówki śliwek i polej sosem.