Bezy Jeżynowe
Blackberry bezy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 288 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki mięty, białka jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Sałatka z buraków jeżyn z sosem balsamicznym jeżyn, oraz Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn.
Instrukcje
Linia dwa 14-na 17-calowe blachy do pieczenia z gotowania pergamin lub maślane i mąki folii. Narysuj osiem 4-calowych kół na pergaminie, rozmieszczonych co najmniej 3 cale od siebie.
W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić białka z kremem tatarskim do spienienia. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Mieszanka kopiec równo na kółkach i tworzą lekką depresję w środku każdego z tyłu łyżki, lub łyżka bezy do worka cukierniczego wyposażonego w 1/2-cala średnicy zwykły lub gwiazda końcówki i mieszaniny rur wypełnić w kręgach całkowicie.
Piec w piekarniku 250 (lub piekarniku konwekcyjnym 225), aż bezy zaczną bladego złota i czuć się jędrne w dotyku, około 1 1/4 godziny( 1 1/2 godziny w piekarniku konwekcyjnym); Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Wyłączyć piekarnik i pozostawić bezy w piekarniku do ostygnięcia, 2 do 2 1/2 godziny.
Tymczasem w 2-do 3-quart patelni rozgnieść 1 szklankę jagód.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/3 szklanki cukru; wymieszać z puree jagodowym. Mieszaj mieszaninę jagodową na dużym ogniu do wrzenia.
Wyjąć z ognia i odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie w dotyku, 5 do 10 minut. Wchodzisz w pozostałych 5 szklanek jagód. Smak i dodać więcej cukru w razie potrzeby.
Tuż przed podaniem, w innej misce z mikserem na dużej prędkości, ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier do smaku i ubijać do wymieszania.
Ustaw bezy na talerzach. Wierzch równo z mieszanką jagodową i bitą śmietaną.