Bezy Jagodowe

Bezy Jagodowe
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Bezy jagodowe mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jeżyny, krem z kamienia nazębnego, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bardzo jagodowe smażenie z bezami i sorbetem lub lodami, Bezy, oraz Bezy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
W dużej misce, z mikserem (najlepiej wyposażonym w wire-whisk attachment) na dużej prędkości, ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego do spienienia. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, około 1 łyżki stołowej na raz, uderzając dobrze po każdym dodaniu i od czasu do czasu skrobając boki miski, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty(patrz końcówka 2 poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
FiołkiFiołki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Linia dwa 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia z gotowania pergamin lub płaszcz arkusze z gotowania-olej sprayu lub masła. Kopiec bezy w ośmiu równych porcjach (skąpe 1/2 szklanki dla każdej) na arkuszach, w odstępie co najmniej 3 cale od siebie. Uformuj każdy z nich w okrągłe 4 cale (postępuj zgodnie z końcówką 3 poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bezy brzmią pusto po naciśnięciu i poczują się twarde w dotyku, około 1 1/2 godziny( 1 1/4 godziny w ciepło konwekcyjnym); Zmień pozycje blachy w połowie pieczenia. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić bezy w zamkniętym piekarniku, aż całkowicie ostygnie, 2 do 2 1/2 godziny dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
5
Usuń z arkuszy.
6
Krótko przed podaniem opłucz i osusz jagody; osusz ręcznikiem. W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubijaj śmietanę do uzyskania miękkich szczytów. Mikser ubić i ubić cukrem do smaku (ok. 2 łyżki stołowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Ustaw bezy na talerzach deserowych. Top z bitą śmietaną i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
8
Porady dla idealnej bezy
9
Wire-whisk attachment wprowadza powietrze równomiernie do białek i tworzy małe pęcherzyki, które są zarówno mocniejsze, jak i bardziej elastyczne. Upewnij się, że miska i bijaki są czyste; każdy tłuszcz może zakłócać tworzenie się piany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Bicie białek kwasem, takim jak krem z kamienia winnego lub octu, pomaga koagulować białko białka jaja. Chcesz sztywnych, lśniących szczytów. Mieszanka powinna być gładka, gdy pocierasz ją między palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
11
Uformuj mieszankę bezową w kształcie miski za pomocą małej, cienkiej szpatułki. Krawędzie powinny być nieco wyższe niż centra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn