Bezy Czekoladowo-Wiśniowe
Bezy czekoladowo-wiśniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, cukier puder, śmietana Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czereśniowo-Czekoladowo-Kokosowe Bezy, Cherry Chocolate Chunk Blondies with Cherry Frosting, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj na papierze prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego i ubić mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać ekstrakt; ubijać aż do wymieszania. Złożyć wiśnie i czekoladę.
Rozłóż ciasto na narysowany prostokąt za pomocą tylnej części łyżki. Zdobądź prostokąt na 2-calowe kwadraty za pomocą ostrego noża.
Piec w 200 przez 2 godziny. Wyłączyć piekarnik i schłodzić bezę w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezę z papieru. Włamać się do (2-calowych) kwadratów.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.