Bezy Czekoladowo-Wiśniowe

Bezy Czekoladowo-Wiśniowe
Bezy czekoladowo-wiśniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, cukier puder, śmietana Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czereśniowo-Czekoladowo-Kokosowe Bezy, Cherry Chocolate Chunk Blondies with Cherry Frosting, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj na papierze prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego i ubić mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier PuderCukier Puder
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać ekstrakt; ubijać aż do wymieszania. Złożyć wiśnie i czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CzereśnieCzereśnie
EkstraktEkstrakt
5
Rozłóż ciasto na narysowany prostokąt za pomocą tylnej części łyżki. Zdobądź prostokąt na 2-calowe kwadraty za pomocą ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec w 200 przez 2 godziny. Wyłączyć piekarnik i schłodzić bezę w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezę z papieru. Włamać się do (2-calowych) kwadratów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn