Bezowe Ciasto Cytrynowe

Bezowe Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać niezawodne ciasto cytrynowe bezy spróbować. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, białka jaj, pieczone ciasto skorupa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fool-Proof Zapiekanki Ziemniaki, {Fool Proof} Kremowe Tarty Spanakopita, oraz Warstwowe czerwone, białe i niebieskie babeczki waniliowe z niezawodną Kreą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zebrać wszystkie składniki-zwłaszcza bezę ingredients.In 2 - do 3-quart patelni sos, który nie jest jeszcze ustawiony na ciepło, wymieszać 1 1/4 szklanki cukru z 6 łyżek skrobi kukurydzianej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ubij w 1/2 szklanki zimnej wody, skórki z cytryny i soku z cytryny, dokładnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać masło i ubić w 1 1/2 szklanki wrzącej wody.Ustaw patelnię na średnim lub średnim ogniu (użyłem medium, ponieważ garnek był na większym palniku i był metalowy) i wymieszaj z elastycznym żaroodpornym skrobakiem szpatułkowym, aż mieszanina się zagotuje, około 7 minut (mój gotował się w około 5, ale puściłem go na 7). Zmniejsz ciepło do średniego (lub Niskiego, w moim przypadku)i wymieszaj napełnianie jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Wlać nadzienie do ciasta i szybko zrobić meringue.In miskę miksera stojącego za pomocą nasadki ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będzie bardzo spieniona. Nadal ubijać z dużą prędkością i stopniowo dodawać mieszaninę cukru i skrobi kukurydzianej, 1 łyżkę na raz. Następnie ubijaj, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty. Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką zawirować bezę, aby całkowicie pokryć nadzienie, dotykając krawędzi skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec w piekarniku 325 stopni, aż beza zbrązowieje, o 25 protokół. Ustaw ciasto na stojaku, aż ostygnie, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w pokrywie ciasta w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn