Bezolejowa Salsa Pomidorowa

Bezolejowa Salsa Pomidorowa
Bezolejowy Chunky Tomato Salsan jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 19 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidor, komercyjny dressing bez oleju i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chunky Tomato Salsa, Chunky tomato & avocado salsa, oraz Chunky tomato & avocado salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn