Bezmleczny wędzony plamiak, Por i zupa z fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Jeśli masz liście laurowe, skórkę z cytryny, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Pora I Wędzonego Plamiaka, Risotto z wędzonym plamiakiem i porem, oraz Zupa z wędzonego plamiaka.
Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.