Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami

Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami
Bezglutenowe Brownie Ganache Torte z malinami może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę do ubijania, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe bez mąki z Mascarpone i malinami (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Decadent Chocolate Fudge tort w / maliny-bezglutenowe, wegańskie, Paleo, oraz Gluten & Sugar-Free Quinoa Brownie Bites with Sugar Free Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 8-calowy springform patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 26 do 29 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste; cool 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie, aż się stopi i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
7
Odstawić na 15 minut, aby zagęścić. Ostrożnie wlać mieszaninę czekolady na górnym środku brownie; rozprzestrzeniać tylko do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Pokroić w kliny.
9
Podawać z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn