Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami

Bezglutenowe Brownie Ganache Torte z malinami może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę do ubijania, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe bez mąki z Mascarpone i malinami (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Decadent Chocolate Fudge tort w / maliny-bezglutenowe, wegańskie, Paleo, oraz Gluten & Sugar-Free Quinoa Brownie Bites with Sugar Free Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 8-calowy springform patelni z gotowania sprayu.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Piec 26 do 29 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste; cool 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie, aż się stopi i będzie gładka.
Odstawić na 15 minut, aby zagęścić. Ostrożnie wlać mieszaninę czekolady na górnym środku brownie; rozprzestrzeniać tylko do krawędzi.