Bezglutenowy Sznycel Z Kurczaka

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Bezglutenowy sznycel z kurczaka może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 59G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką folię, piersi z kurczaka, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Biały Kurczak Chili {Bezmleczne, Bez Ziarna, Bezglutenowe I Paleo}, Bezglutenowa Bezmleczna Sałatka Z Kurczaka Bez Cukru, oraz SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bezglutenowy Sznycel Z Kurczaka
Składnik2 kg piersi kurczaka bez kości (4 duże piersi) 2 jajka1 szklanka migdałowej1 / 4 szklanka mieszanki przypraw za ' atar (lub zamiennik) 1 łyżka paprika1 / 2 łyżki sezamu
Olej do smażenia (wybierz jeden z wysokim punktem dymu, takim jak Pestka winogron)świeże kliny cytrynowe do dekoracji
Za ' atar Substitute2 łyżki płatków pietruszki, ½ łyżeczki suszonej zmiażdżonej mięty i 1 łyżeczka sezamu
Będziesz również potrzebował
Folia, młotek, patelnia, ręczniki papierowe
Czas Przygotowania: 20 Minut