Bezglutenowy Pudding Świąteczny Bez Kazeiny
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 4515 kalorii, 84g białka, oraz 282g tłuszczu każdy. Na 14,61 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ¼ szklanki porzeczek, olej słonecznikowy, kubek kandyzowanej skórki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biscochitos: Bezglutenowe, Bez Nabiału / Kazeiny I Bez Jajek, Rolki bezglutenowe bez kazeiny: płatki owsiane z nasionami Chia, oraz Bezglutenowy, Bez Kazeiny Biały Sos Przepis Na Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suszone owoce, migdały, bułkę tartą, suet i przyprawy umieścić w dużej misce i wymieszać.
Jajka ubić na puszystą masę i zgęstnieć, następnie wymieszać z suchymi składnikami.Zmiksuj startą pomarańczę i jej sok, startą cytrynę i spirytus. Mieszanina powinna po prostu spuścić łyżkę.
Umieścić mieszaninę w dwóch miseczkach budyniu 1 quart i wygładzić na górze.Przykryj miskę warstwą folii olejowanej, podwójnie złożonej w środku i zabezpiecz sznurkiem.Umywalkę postawić na odwróconym Spodku lub kawałku folii złożonej 4 razy, w bardzo dużym rondlu.Napełnij trzy czwarte drogi wodą, przykryj pokrywką lub folią i paruj przez 6 godzin na duży budyń lub 4 godziny na mniejszy.W razie potrzeby dopełnij wrzącą wodą. Po ugotowaniu wyjmij miskę z patelni i pozostaw do ostygnięcia.
Podawać z kremem Zabaglione lub imbirowym.